top of page

Netto slechts € 7,20 per uur, plus €1,= bijdrage per gepresteerd uur. 

 

Eenvoudig via dienstencheques.

Bent u op zoek naar een huishoudelijke hulp, dan bent u bij Venix Dienstencheques aan het juiste adres.

Onze poetshulpen steken steeds met een glimlach de handen uit de mouwen om u alle zorgen over de huishoudelijke schoonmaak uit handen te nemen. Wij doen er alles aan om te zorgen voor een betrouwbare, efficiënte en betaalbare hulp bij u aan huis.

Dit waarborgen wij door in ons aannamebeleid een uitgebreid gesprek, huisbezoek én een praktische proef centraal te stellen.

Bovendien hebben zowel uzelf, als uw huishoudelijke hulp, dezelfde vaste contactpersoon bij Venix Dienstencheques, die erop toeziet dat de relatie voor beide partijen naar wens verloopt. Al uw wensen (werktijden, inhoud van het werk, etc) kunt u met deze vaste contactpersoon bespreken en wij zullen er vervolgens naar streven hieraan zo goed mogelijk te voldoen.

Venix Dienstencheques neemt u veel werk uit handen. Alle taken die volgens de dienstencheque-wetgeving zijn toegelaten kunt u met gerust hart aan uw huishoudhulp overlaten. Poetsen, wassen, strijken, koken, boodschappen en kleine naaiwerken vallen hieronder. Zolang het maar voor tenminste 3 uur aaneengesloten werk betreft, kan een huishoudelijk hulp bij u aan de slag.

Bent u geïnteresseerd in onze dienstverlening of wilt u meer informatie, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

U kunt ons bereiken op: 0474 - 801 402

bottom of page